Team

Dr. Filip Dochy is hoogleraar Opleidingskunde en Corporate L&D. Hij is lid van de Europese Academy of Science. Hij behaalde diverse graden aan de universiteiten van Gent en Leuven (Bewegingswetenschappen, Recht, Onderwijskunde) en vervulde posities aan 5 diverse universiteiten. Zijn onderzoek kenmerkt zicht door toepassingsgerichte oplossingsstrategieen. Hij is auteur van o.a. Competentiegericht opleiding (2005) en Bouwstenen van High Impact Learning that Lasts (2015). Hij heeft jaren ervaring in coachen van team in profit en non-profit.

 

Dr. Anne Boon is docente teamcoaching, groepsdynamica en professional L&D. Ze doctoreerde op onderzoek naar complexiteit en creativiteit in teams. Ze behaalde masters in de Opleidingskunde en de Magementwetenschappen. Ze is een gedreven coach met ervaring in zowel profit als non-profit.

 

 

 

Dr. Tijs Besieux is gastprofessor aan de KU Leuven en IÉSEG School of Management, Parijs. Hij doctoreerde over leiderschap, teamdynamiek, en prestatie. Tijs studeerde organisatiepsychologie aan de KU Leuven, en verdiepte zijn interesses via executive degrees in bedrijfseconomie (Antwerp Management School), en bemiddeling (Harvard University). Tijs is gefascineerd door de brug tussen theorie en praktijk, en treedt op als adviseur voor verschillende (inter)nationale organisaties.

 

 

Dr. Martin Euwema is hoogleraar organisatiepsychologie. Hij specialiseerde zich in conflictmanagement, organisatieverandering en (internationaal) leiderschap. Na een studie in de Organisatiepsychologie behaalde een doctoraat in Amsterdam rond onderzoek naar conflictmanagement in organisaties. Hij publiceerde meer dan 200 artikelen en boeken en heeft een onschatbare ervaring in begeleiden van organisaties in binnen- en buitenland in managementissues rond verandering en conflicten.